DUIKTRIP BOHOL

21 APRIL2018 TEM 4 MEI 2018

BOHOL, FILIPIJNEN

Met z'n meer dan 7.000 eilanden is de Filipijnen een echt onderwaterparadijs en top duikbestemming in Azië. Enkele jaren geleden maakten we al kennis met Magic Island Dive resort in Moalboal en nu is het tijd om hun tweede locatie Magic Oceans in Bohol te ontdekken.

 

MAGIC OCEANS

In een super groene omgeving staan 16 royale bungalows. Het glooiende terrein zorgt ervoor dat er 11 bungalows zeezicht hebben, terwijl de overige 5 bungalows uitkijken op weelderige tuinen en het zwembad.

Alle bungalows zijn vrijstaand en hebben bloementuinen rondom. De balkons zijn groot met comfortabele bamboe stoelen, een handdoekenrek en ruime tuinen er omheen. De energie zuinige airconditioning is geluidsarm. Binnen vind je een kingsize bed plus een eenpersoonsbed dat we meestal als bank inrichten. Om het comfort compleet te maken staan er een bureau en een minibar in de kamer . De mini bar heeft ook een koffie en thee set en in de kledingkast staat de kluis voor alle waardevolle spullen.   De design badkamer heeft warm water, veel ruimte en amenities waaronder shampoo, zeep en een föhn. Alle cottages beschikken over: gasten zeepjes en shampoo, föhn, zwembad handdoeken, ongelimiteerd GRATIS mineraal water.

Iedere kamer heeft zijn eigen WIFI-router. Zo kan je vanuit je luie stoel aan de wereld laten weten waar je bent, je email bekijken of gewoon surfen.

De keuken heeft een zeer uitgebreide kaart met lokale gerechten, Aziatische, maar ook westerse gerechten. Een ding hebben alle gerechten met elkaar gemeen, ze zijn gemaakt van verse ingrediënten en met liefde bereid. De bar heeft heerlijke cocktails met en zonder alcohol, verse fruitsappen, etc.

Met een royale 19meter lang en 9 meter breed kan je relaxen, baantjes trekken, wat je maar wilt. Er is in het water een zitbank gemaakt om te luieren maar ook een extra diep deel voor duiklessen. Rondom het zwembad staan natuurlijk zonnebedden met parasols, maar ook veel groen van planten en bomen.

Verspreid over het hele terrein zijn terrassen. Met zeezicht of verborgen in het groen, in de zon of in de schaduw, voor iedereen is er een plekje.

DUIKCENTRUM

Het ruime duikcentrum biedt plaats voor 35 duikers, waar bij iedere duiker zijn eigen plaats heeft. Je naam komt er bij te staan en gedurende je hele vakantie is het jouw plaats. Er is voldoende ruimte om al je duikspullen uit te hangen en op te ruimen. De vloer van het duikcentrum is super anti-slip, net als de vloer van de toiletruimte. In het natte deel zijn 3 douches en 5 grote spoelbakken, zodat je camera niet bij de duikpakken gespoeld hoeft te worden. Op dit moment zijn er al 5 grote camera plaatsen, voorzien van elektra, goed licht en een lucht pistool. Uitbreiding van het aantal camera plaatsen staat al in de planning.

INBEGREPEN

 • Transfer Cebu airport – Magic Oceans – Cebu airport incl. ferry tickets

 • Half Pension verblijf in Magic Oceans Superior de Luxe bungalow

 • Ongelimiteerd duiken (lucht), gebaseerd op 3 – 4 bootduiken per dag en ongelimiteerd huis rif duiken

 • WIFI

 • Pool handdoeken

 • Douchezeep & shampoo

 • Warme douche en haardroger

 • Mineraal water tijdens je volledige verblijf

 • Op de boot bij het duiken: fruit (hoogstwaarschijnlijk mango), mineraal water, koffie of thee

 

NIET INBEGREPEN

 • Riftaks  (100 PHP of 2 EUR per duik)

 • Visum en Visa kosten

 • Lokale uitstappen (zoals naar de Chocolate Hills)

 • Departure tax (750 PHP / 14 EUR)

 • Middageten: je kan ter plaatse een volpension optie nemen (± 9 EUR per dag) of iets eten van de kaart of uit de buurt gaan halen.

 • Alcoholische dranken, Frisdranken, Coctails, ...

 

Je kan ook meegaan zonder het duikpakket.  Dat is interessant voor niet duikende partners, of zij die plannen weinig te duiken (vanaf 2 duiken gemiddeld per duikdag neem je beter de package).

TIPS
 • Chocolate Hills

12

NACHTEN

21/04/2018 - 4/05/2018

€ 2.150

9

NACHTEN

21/04/2018 - 2/05/2018

NIET DUIKERS

€ 1.825

12

NACHTEN

21/04/2018 - 4/05/2018

€ 1.725

9

NACHTEN

€ 2.500

21/04/2018 - 2/05/2018