top of page

Commissie materiaal met kennis van zaken

Met de duiksport komt ook een duikuitrusting en duikmateriaal. Vééél duikmateriaal. De materiaalcommissie zorgt ervoor dat het clubmateriaal in uitstekende vorm is en beschikbaar is voor de leden.


Klaarmaken aan de waterkant
Als we gaan duiken, dan komt er altijd veel materiaal bij kijken.

De commissie materiaal zorgt voor het beheer en onderhoud van het clubmateriaal. Zij zorgen ervoor dat het nodige materiaal aanwezig is tijdens de trainingen en je kan bij hen terecht om club-materiaal huren zoals duikflessen, ontspanners, duiklampen en computers.


In samenspraak met de trainers zorgt de commissie materiaal ervoor dat het nodige materiaal voor de trainingen en opleidingen beschikbaar is in het zwembad zodat de leden optimaal kunnen focussen op hun opleiding of training.


Een uitermate belangrijk aspect is het onderhoud van het clubmateriaal. Zout water, verslepen van garage naar zwembad en weer terug, naar de waterkant, van het ene lid naar het andere is zeer belastend voor het materiaal en kan schade veroorzaken. Deze commissie zorgt dat we altijd met perfect werkend duikmateriaal in het zwembad kunnen trainen of gaan duiken.


Bij de commissie materiaal kan je ook terecht om clubmateriaal te huren. Duikmateriaal kan soms duur zijn in aankoop en daarom bieden wij bij Odyssee de mogelijkheid aan om heel wat materiaal te huren aan zeer democratische prijzen.


Wil je weten welk materiaal je kan huren in onze club? Contacteer Niko Dierickx

Yorumlar


bottom of page