top of page

Leuke activiteiten voor alle leden

Als club organiseren we het hele jaar door duik gerelateerde activiteiten. Soms is dat alleen duiken, maar vaak ook met iets meer wat het onmiddellijk een leuke activiteit maakt.

Indoor duiken in de winter
Weekduiken in Zeeland tijdens de zomer

De commissie activiteiten zorgt ervoor dat onze duiken altijd een plezante beleving zijn. Zij zorgen dat na de clubduiken er wat te drinken is en vaak ook wat te eten. Dat kan gaan van een eenvoudig hapje en drankje na de duik, hotdogs boven een kampvuur tot het organiseren van een (Hollandse) BBQ. Deze commissie heeft dan ook de bijnaam 'Nutricia & Hydratatie'.


Daarnaast plannen ze ook het Zeelandweekend, daguitstappen (al dan niet met een bus) naar bijvoorbeeld het indoor duikcentrum Dive4Life in Duitsland (en de bijhorende kerstmarkt), een culinaire wandeling in Beringen (na een duik bij TODI), en nog veel meer.


De leden van de commissie activiteiten zorgen voor alle logistiek, ze zijn de werkende krachten achter de spreekwoordelijke schermen van onze leuke clubactiviteiten. Wil je meer weten over de werking van de commissie activiteiten (Nutricia & Hydratatie)? Neem dan contact op met Fabian Dammekens.
Comentários


bottom of page